Zeleninová pomoc pre neziskovú organizáciu Oáza – nádej pre nový život č.1

Charita

NEBUĎ SKÚPY, PODEĽ SA..
Také je naše heslo pri pravidelných odberoch krvi. Sme však nesmierne radi, že sa nám tohto hesla darí držať aj v iných oblastiach.

Tento týždeň sme vďaka dobrým ľuďom, ktorí sú vždy ochotní pomôcť, zabezpečili čerstvú zeleninu pre Oáza – nádej pre nový život, n.o. Čerstvej a voňavej zelenine sa potešili nielen zamestnanci, no hlavne klienti tohto centra. Pomocníci hneď nahlas uvažovali, čo fajné navaria klientom centra.

V Oáze sme neboli prvýkrát. Niesli sme tam už viackrát zvyšné jedlo z našich eventov, ako aj železné, vyradené, postele z #nemocnicasaca

Veľmi sa tešíme, že komunita Active life spája rôzne firmy a organizácie a pomáha nielen charitatívnymi akciami, ale aj takouto pomocou a podporou.

Oáza – nádej pre nový život, n.o. je nezisková organizácia, ktorá je útočiskom pre ľudí v krajnej núdzi a ľudí bez domova. Aktuálne sa v nej nachádza cca 250 klientov, ako aj rodiny s deťmi. Jej riaditeľom a zakladateľom je farár, otec Peter Gombita, ktorý za svoju prácu získal ocenenie Košičan roka.

Charita

Zdieľaj

Ďalšie Príspevky

Sleduj nás

ODBER NOVINEK

Odber noviniek môžete kedykoľvek zrušiť.