Do 31. augusta trvá CHARITY RUN TOUR – Virtuálny BEH S ÚSMEVOM 2022

Active life priatelia a priaznivci,

tvoríme pre vás už 9 rokov a prestať nechceme ani počas leta. Tri virtuálne podujatia – Pre deti z onkológie, Susedská výpomoc Ukrajine – Beh za mier a ART run máme úspešne za nami. Vďaka nim sa nám podarilo vyzbierať 13 494,78 € na charitu!

ZATO VÁM VEĽMI PEKNE ĎAKUJEME!

Teraz vám prinášame v poradí 4. virtuálny beh, ktorý bude opäť charitatívny. Výťažok z neho bude venovaný organizácii Úsmev ako dar. Rozhodli sme sa so spoločnosťou GlobalLogic Slovakia podporiť rodiny, ktoré to majú v živote veľmi ťažké. Chceme podporiť rodiny a deti, ktoré si to zaslúžia. V septembri začína škola s ňou spojené náklady na nákupy školských potrieb. Takže výťažok z tohto behu bude venovaný presne práve nato.

Každý zapojený do toho projektu získa originálnu kovovú medailu, vitamíny a nálepku, ktoré mu pošleme po odbehnutí na adresu zadanú pri registrácii.

Registrácia bude spustená už teraz, no termín samotného podujatia Beh s úsmevom bude prebiehať v druhej polovici mesiaca august, teda v termíne 15 – 31.8. 2022.
Registrácia je možná do posledného dňa za symbolickú cenu 9 EUR, resp. ľubovoľnú vyššiu čiastku.

ÚHRADA SA VYKONÁVA NA TRANSPARENTNÝ ÚČET Active life VEDENÝ VO VÚB BANKE /SK81 0200 0000 0045 7064 9256/, teda všetky peniažky budú venované na správnu vec.
Dajte prosím pozor, aby ste uviedli správny účet nakoľko nám bude prebiehať súčasne prihlasovanie sa na ďalší projekt, kde sa bude úhrada vykonávať na transparentný účet vo Fio banke.

Členovia Active life teamu dostanú malú pozornosť navyše!

Registrácia prebieha tu – https://registracia.projektactivelife.sk/

Zdieľaj

Ďalšie Príspevky

Sleduj nás

Detaily

Štart:
KONIEC: